Mitt allt

Så oerhört glad

Jag kan inte beskriva hur glad jag är!

Det tog inte så lång tid att komma hem som jag först trodde, det gick ganska fort 🙂 När jag kom hem möttes jag av mina älsklingar ♥ Maten var klar och det vara färdigt att sätta sig vid bordet, skulle precis sätta mig för att äta när jag ser en present. Vänder mig till Thomas och säger till honom att vi inte skulle köpa något tillvarandra han tittar på mig och säger, men det är inte från mig det är från din mamma. Va, från mamma. Under paketet låg ett litet brev, blev så till mig när jag läste dom fina orden att jag nästan började gråta.

Det här var det jag läste.

Till Natalie

Den här fina presenten får du av mig inte bara för att det är alla hjärtans dag utan för att du är världens bästa dotter och världens bästa mamma till Joeline. Jag tycker du kämpar med både skola och jobb och allt annat som måste göras. Även fast du är trött så är du alltid glad och positiv. Är man snäll, go och glad så ska man ha fina presenter 🙂

Pussar och kramar från Mamma

Blir lika rörd när jag läser dom fina orden igen, mamma jag vet inte hur jag ska tacka dig. Det jag kan säga är:

 Tack så otroligt mycket och jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är inte bara världens bästa mamma utan även min vän som alltid kommer med goda tips och råd.

Det här vad var jag fick av min mamma 🙂

 

Klockan som jag har gått och tänkt på så länge, tänkte att kanske till sommaren när jag har sparat lite pengar då kanske jag kan köpa den. Men nu sitter den på min arm så fint 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Åh, vad gulligt skrivet, jag förstår att du blev glad. Och jag håller med din mamma, jag upplever också dig som en positiv och glad person, vilket jag beundrar!

stats