Mitt allt

Så nöjd!

Jag är så nöjd över vårt köp, vi köpte nämligen ett nytt objektiv 🙂 Jag ville ha ett objektiv som kunde ta in mycket ljus och fokusera på något specifikt och jag hittade mitt i prick! Nu har jag lekt lite här på kvällen, men jag har mycket kvar att lära. Och jag vet att man kan få samma resultat med hjälp av Photoshop och andra program, men jag är skit dålig på dessa program och sedan tycker jag att det är roligare att få ett bra foto från början. Riktigt skoj är det.

Vi var som sagt på middag, jätte god mat som vanligt. Thomas mamma är jätte duktig på att laga mat, spelar ingen roll vad det är det blir alltid super gott. Joeline fick leka av sig lite, vi tog med hennes nya leksaker. Joelines bästa lek för tillfället är att leka affär, så vi var iväg och handlade en kassaapparat. Vi köpte en som även fanns när vi var små. Den roligaste tycker jag, dom nya ser inte alls lika roliga ut men snyggare. Men det viktigaste är väl att det ska vara roligt och inte snyggt eller?

Jag börjar bli litte smått nervös igen, jag har nämligen mitt sista möte i morgon. Hoppas hoppas att det går bra nu. Håll  tummarna för mig. Här får ni lite bilder som jag har tagit med det nya objektivtet kram på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats