Mitt allt

Tillbaka

Imorgon blir det tillbaka till verkligheten igen, känns skönt. Även om det skulle vara jätte mysigt att få vara hemma med Joeline några dagar till. Men vi har haft det så bra under våra lediga dagar, känns som om vi har varit lediga längre än vad vi har varit. Vi har varit lediga i ca 1 vecka, jag tror att det känns längre bara för att vi har gjort så mycket om dagarna.

Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka till praktiken igen, det är så otroligt givande. Är så glad att jag bytte yrke från frisör, har valt helt rätt utbildning. Det är ett super intressant, roligt och spännande yrke. Så fantastiskt när man verkligen känner hur rätt det känns, när man är glad varje gång man ska gå till jobbet. Det är så det borde kännas för alla.

Idag skulle vi ha ätit Pulled Pork, men köttdisken var helt rensad. Vi var iväg till tre olika affärer men nej det var slut på alla tre ställen. Så det blev lasagne i stället, det var gott det med. Thomas lagade maten och jag och Joeline målade naglarna. Sedan bakade jag och Joeline en äppelpaj, som vi nu har avnjutit. Joeline tyckte att den var jätte god och jag kan inte annat än att hålla med henne. Hoppas att ni har haft en bra dag, första dagen på året kram 🙂

 

Å vad jag saknar att vara gravid ibland, så mysigt man var aldrig ensam. Eller vad säger ni?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats